Drik den bedste vin, drik af det bedste glas, drik af Zalto glas

Zalto glas, Zalto og bourgogneglas

Vin er en kompleks og interessant størrelse: Vin smager særdeles forskelligt alt efter, hvordan vinen er fremstillet, og hvilke druer der anvendes. Det er interessant at give sig i kast med at analysere vine – i hvert fald hvis man er en vinelsker. Vi kender sikkert alle det, at det særligt er oplevelsen, der betyder noget – det skal være lækkert. Og det gælder HELE vejen rundt – mange små dele giver sammen en helhed. Derfor vil vi i denne artikel se på, hvordan du kan forbedre vinoplevelsen ved at benytte Zalto glas.

Vinglas – det har stor betydning

Lige som med vin, så har valget af vinglas STOR betydning for smagen og hele oplevelsen. Om glasset er fremstillet af krystal eller ej, hvor tyndt glasset er, og hvor let glasset er: Det er alle parametre, der har betydning for anvendeligheden af det enkelte vinglas. Der er én vinder på glasmarkedet – og det er Zalto glas. De er noget helt helt specielt. De har en elegance, jeg sjældent (og dermed mener jeg aldrig) har set magen til. Zalto Bourgogne, Zalto Universal og Zalto Bordeaux – det er bare nogle af de fantastiske glas, som den østrigske vinglasproducent fremstiller.

Køb Zalto glas for at opnå en bedre smag. Hvorfor nøjes med mindre end det absolut bedste! Det er sådan, at jeg ser på det, og hvorfor jeg anbefaler ALLE at købe glas fra Zalto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *